logo mvbm

Stofvrij hakken

Informatie

MVBM blijft zich verdiepen in de markt en ontwikkeld zich met de nieuwste en modernste technieken. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het stofvrij–hakken en werken wij aan een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving. Stofvrij hakken met waterverneveling is dé innovatieve oplossing bij het renoveren van uw gevel. Uithakken van voegwerk met waterverneveling geeft nog minder overlast dan traditioneel hakken met afzuiging.

Het vrijkomende stof slaat door de verneveling op de muur en wordt tijdens het reinigen van de gevel verwijderd. Hierdoor verbeteren de werkomstandigheden aanzienlijk. Eén van de belangrijkste redenen is dat er geen uitstoot meer plaats vindt van kwartsstof. Ook zullen bewoners geen overlast meer hebben van de grote hoeveelheid kwartsstof die bij het gewone hakken van voegen vrij komt. Geen stofwolken meer, dus goed voor gezondheid, milieu en omgeving!

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-42127017 of klantenservice@mvbm.nl.

Andere diensten

Voegwerk

MVBM, gespecialiseerd in voegwerk! Metselwerk is voor een woonhuis, bedrijfspand en monumentaal pand van groot belang. Het duurzame materiaal dat

Meer informatie »