logo mvbm

Houtrot reparatie

Informatie

Wees er snel bij als het gaat om houtrot reparatie! Blijf op de hoogte van de staat van houtconstructies in en rond uw huis: dat is dé manier om onderhoudsklussen klein en goedkoop te houden. Houd vooral de raam- en deurkozijnen aan de buitenkant in de gaten, omdat hier de meeste kans is op beschadiging door vocht. U kunt rottend hout herkennen aan plekken met afgebladderde verf of donkere plekken.

Hoe herken je houtrot?

Als u houtrot hebt ontdekt, hebben wij bij MVBM toch goed nieuws voor u: wij beschikken over de middelen om de rottende delen te vervangen, zonder kozijnen in zijn geheel te moeten vervangen.
Hoe eerder u hulp inschakelt voor houtrotreparatie, hoe beperkter de schade is. Houtrot kan zich namelijk door de hele constructie verspreiden. Bij reparatie kan het lastig zijn om schimmel op te sporen, maar bij MVBM hebben wij de beste apparatuur daarvoor. Wij halen precies genoeg weg, zodat houtrot niet terug zal komen en vervangen het rottende deel met zeer degelijk materiaal. U kunt bij ons ook rekenen op een mooie afwerking, zodat kozijnen er weer als nieuw uitzien. Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Andere diensten

Voegwerk

MVBM, gespecialiseerd in voegwerk! Metselwerk is voor een woonhuis, bedrijfspand en monumentaal pand van groot belang. Het duurzame materiaal dat

Meer informatie »