logo mvbm

Scheurvorming herstel

Informatie

Scheurvorming herstellen door MVBM

Heeft u last van scheurvorming? Schroom dan niet en neem contact op voor het te laat is! Bij MVBM Gevelrenovatie worden scheuren in uw muren niet alleen weggewerkt, de muren worden tegelijkertijd versterkt en gestabiliseerd. Wij bij MVBM maken gebruik van een eenvoudige, maar zeer effectieve techniek om scheuren te dichten en tegelijk te zorgen voor extra stevige muren. Dit is mogelijk dankzij de spiraalankers. Er worden een aantal van deze ankers horizontaal aangebracht op de plek van de scheur. Op die plekken wordt een aantal voegen uitgeslepen en een speciaal bindmiddel aangebracht, waarna spiraalankers in de muur geplaatst worden. De voegen worden vervolgens afgewerkt met nog een laag bindmiddel, zodat alles optimaal zal hechten.

Ook de scheur wordt onder handen genomen met de juiste kleur materiaal, zodat de muur er weer mooi uitziet. Deze manier van repareren is zeer degelijk en dankzij het roestvrije staal zullen spiralen niet gaan roesten. Zonder sloop- en herstelwerk worden uw muren weer zo goed als nieuw dankzij de vakkundige hulp van MVBM .

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-42127017 of klantenservice@mvbm.nl.

Andere diensten

Voegwerk

MVBM, gespecialiseerd in voegwerk! Metselwerk is voor een woonhuis, bedrijfspand en monumentaal pand van groot belang. Het duurzame materiaal dat

Meer informatie »