Over ons

metselwerk door mvbm

MVBM Gevelrenovatie

Wist u dat u bij Monumentaal Voegbedrijf MVBM terecht kunt voor meer dan alleen professioneel voegwerk? MVBM is een veelzijdig bedrijf dat u een groot aantal verschillende diensten aanbiedt. Bijna alles wat te maken heeft met klussen binnen- en buitenshuis kunnen wij voor u verzorgen. Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor: impregnerenbetonreparatiescheurvorming herstelmetselwerk, timmerwerk of schilderwerk; dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie over impregneren kunt u ook hier terecht, en ook houtrotreparatie is één van onze specialisaties.

Neem geheel vrijblijvend contact op via:

 06-42127017 of klantenservice@mvbm.nl

Wat doet MVBM Gevelrenovatie

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een onderhoudsklus te doen binnen uw huis, en ook buitenshuis. Dit geldt ook voor de muren van uw woning; deze kunnen door verschillende oorzaken aangetast worden. Het is belangrijk om dit tijdig aan te pakken, zodat u met plezier kunt blijven wonen en de situatie gemakkelijk opgelost kan worden. 

Monumentaal Voegbedrijf Miedema is gespecialiseerd in het onderhouden van muren in allerlei verschillende condities. Is er binnen of buiten uw huis sprake van scheurvorming, vochtdoorslag, schimmelvorming, verminderde isolatiewaarden, witte uitslag, alg- of mosgroei of kapotgevroren stenen; MVBM staat voor u klaar. 

Maar ook als u een ander probleem heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met MVBM . Dit kan telefonisch op 06-42127017 of via het contactformulier op de website. Daarnaast vindt u extra informatie op onze Facebook pagina en website. Dankzij MVBM worden uw muren weer zo goed als nieuw.