logo mvbm

Betonreparatie

Informatie

Betonreparatie

Als u aan betonreparatie denkt, is het heel gebruikelijk als de woorden ‘grijs’ en ‘saai’ bij u naar boven komen. Toch is dit materiaal veel waardevoller dan veel mensen beseffen. De oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen maakten er zelfs al gebruik van voor bruggen en aquaducten. Zij deden dit omdat zij bekend waren met de eigenschappen ‘duurzaam’, ‘stevig’ en ‘gemakkelijk in gebruik’.
Ondanks deze zeer positieve eigenschappen van beton weten wij ook bij MVBM dat er soms wat onderhoudswerk aan te pas kan komen. Klanten kunnen daarom altijd bij ons voegbedrijf terecht voor betonreparatie.
Met de reparatie van het beton, houdt u uw pand stevig en ook mooi. Bij MVBM zorgen wij er voor dat iedere klant zo weer tevreden kan zijn over het bedrijfspand. Dankzij veel ervaring en de juiste kennis weten wij als geen ander hoe wij om moeten gaan met zowel kleine, als grote schade.

Meer informatie: 06-42127017 of neem contact op via ons formulier.

Andere diensten

Voegwerk

MVBM, gespecialiseerd in voegwerk! Metselwerk is voor een woonhuis, bedrijfspand en monumentaal pand van groot belang. Het duurzame materiaal dat

Meer informatie »