logo mvbm

Renovatie

Informatie

Renovatie is een klus dat MVBM u graag uit handen neemt. MVBM heeft als voorbeeld kort geleden nog een mooi pand in de Bloemenbuurt te Amsterdam mogen renoveren. De klant constateerde dan het voegwerk niet goed meer was en het pand er als geheel wat oud en vervallen uit zag. Wij hebben het metselwerk hersteld, snijvoegwerk gedaan. Ook hebben we de latei vervangen. Wat een latei is vraag u zich af? Een latei is een draagbalk boven openingen, en dient als steun voor de bouw erboven.

Het metselwerk begon scheuren te vertonen, dus daarom hebben wij ook enkele spiraalankers aangebracht om het metselwerk te herstellen en te stabiliseren. Een spiraalanker is dusdanig gevormd dat hij eventuele bewegingen in het metselwerk op kan vangen. Daarnaast hebben we ook de schoorstenen in het gebouw gerenoveerd, en is plaatselijk wat voegwerk hersteld. Na afloop zijn de gevels opnieuw gesausd, zodat alles er weer mooi en verzorgd bij staat. Wilt u uw monumentale pand ook laten renoveren? Vraag bij MVBM wat wij voor u kunnen doen!

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-42127017 of klantenservice@mvbm.nl.

Andere diensten

Voegwerk

MVBM, gespecialiseerd in voegwerk! Metselwerk is voor een woonhuis, bedrijfspand en monumentaal pand van groot belang. Het duurzame materiaal dat

Meer informatie »