MVBM als vakkundig partner voor renovatie

Offerte aanvragen

Vakkundige renovatie door MVBM

Renovatie is een klus dat MVBM u graag uit handen neemt. MVBM heeft als voorbeeld kort geleden nog een mooi pand in de Bloemenbuurt te Amsterdam mogen renoveren. De klant constateerde dan het voegwerk niet goed meer was en het pand er als geheel wat oud en vervallen uit zag. Wij hebben het metselwerk hersteld, snijvoegwerk gedaan. Ook hebben we de latei vervangen. Wat een latei is vraag u zich af? Een latei is een draagbalk boven openingen, en dient als steun voor de bouw erboven.

Het metselwerk begon scheuren te vertonen, dus daarom hebben wij ook enkele spiraalankers aangebracht om het metselwerk te herstellen en te stabiliseren. Een spiraalanker is dusdanig gevormd dat hij eventuele bewegingen in het metselwerk op kan vangen. Daarnaast hebben we ook de schoorstenen in het gebouw gerenoveerd, en is plaatselijk wat voegwerk hersteld. Na afloop zijn de gevels opnieuw gesausd, zodat alles er weer mooi en verzorgd bij staat. Wilt u uw monumentale pand ook laten renoveren? Vraag bij MVBM wat wij voor u kunnen doen!

Neem geheel vrijblijvend contact op via 06-42127017 of klantenservice@mvbm.nl.

Woning Renoveren?
MVBM, gespecialiseerd in renovatie van diverse woningen & panden!
Interessse?
Toe aan een renovatie?
Is uw woning toe aan onderhoud op welk vlak dan ook, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Click Here
Totaal onderhoud
MVBM heeft al ruim 13 jaar ervaring met het renoveren en restaureren van onder andere woningen (particulier), appartementencomplexen, flats, en monumentale panden.
Click Here
Previous
Next

Offerte aanvragen?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op